Knjige

Terug naar Over ons

Boeken

– Heldensagen en Legenden van de Serviërs, voorwoord 28 juni 1914; gratis te    downloaden. Klik hier.
– Brug over de Tara, Frank Westerman, 2007 herziene uitgave.
– Met de rug naar de wereld, Asne Seierstad, 2007.
– Herberg met het hoefijzer, A. den Doolaard, 1933.
– De Bruiloft der Zeven Zigeuners, A. den Doolaard, 1941.

1 Response to Knjige

 1. Efie Derksen schreef:

  Per toeval kom ik jullie site tegen. (Tijdens het googelen van uitleg over naamvallen in het Servisch, wat ik aan het leren ben hihi).. Ik wilde graag een berichtje achterlaten. Ik zie dat jullie weer terug zijn in Nederland, wat een dappere keus na zo een lange tijd!

  Ik zal mij ook even voorstellen: Ik ben Efie, een jonge vrouw van 29jaar, en ik ben een Nederlandse. Maar ik heb al mijn gehele leven een grote passie voor de muziek en dans uit de Balkan. Ik treed dan ook al jaren op en heb zelfs 3 maanden bij een ensemble in Banja Luka gedanst. Nu ben ik een documentaire aan het maken over de folklore uit voormalig Joegoslavië, dit omdat de west-Europeanen er eigenlijk te weinig van weten, hoe mooi en rijk deze cultuur wel niet is. Dat lees en voel ik ook helemaal op jullie site, dat is zo bijzonder!
  Daarnaast is er ook veel veranderd in het behoud van dit culturele erfgoed, en wil ik dit in een documentaire vastleggen. Op zoek naar de toekomst van deze folklore..
  Ik dacht dat jullie het wel leuk zouden vinden mijn droom en grote avontuur te volgen. Aangezien jullie dezelfde passie, liefde en gevoel delen voor de muziek en cultuur!

  Mijn site is: http://www.myborrowedherotage.webnode.nl Daar vind je mijn verhaal.

  En ik heb ook een crowdfunding om het allemaal mogelijk te maken: https://www.doneeractie.nl/documentary-my-borrowed-heritage/-34103

  Heel veel succes met het terugkomen en het ‘opnieuw beginnen’..

  Heel veel liefs,
  Efie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*