Srbija i Surduk

Benieuwd naar het leven in Servië? Hier vind je alle informatie over Surduk en Servië.

 • Geografische ligging
  Via satellietfoto’s krijg je hier een goed beeld van de ligging van Surduk en de omringende steden en dorpen. Je kunt zelf ook een kijkje nemen met een satellietprogramma.
 • Omgeving van Surduk
  Het huis ligt aan de Donau, een machtige rivier die door vele landen stroomt. Lees hier meer over de omgeving van Surduk.
 • Geschiedenis van Surduk
  Servië is een land met veel historie. Hier lees je meer over de geschiedenis van Surduk in het bijzonder.
 • Reizen naar Servië
  Ben je warm geworden van alle verhalen en foto’s? Wil je zelf een keertje langskomen? Lees dan hier alles over de trip naar Surduk. Peti B en zijn vrouw Joke hebben de reis in de zomer van 2007 gemaakt. Lees hier hun reisverslag.
 • Je verstaanbaar maken in Surduk
  Wij moeten Servisch spreken, soms kan het in het Engels. De ouderwetse handen- en voetentaal werkt ook nog wel. Of gewoon in het Nederlands terugpraten. Dan krijg je in het Servisch antwoord. Wil je beter beslagen ten ijs komen, bestudeer hier dan de meest voorkomende zinnen.

3 Responses to Srbija i Surduk

 1. Ria Annotee schreef:

  Ik hoop 3 juli weer naar Servië te reizen. Ik verblijf dan bij Servische vrienden in Lacarac, dichtbij Sremska Mitrovica. We gaan dan ook een weekje naar een Banja (Spa) in de buurt van Valjevo. Het heet http://www.banjavrujci.eu/

  Ria Annotee
  Goede tip die servische lessen op internet.

  • MiR za Ria schreef:

   Dat is een mooi vooruitzicht. Veel plezier straks met je Servische vrienden. We hebben even op de site van de banja gekeken: ziet er mooi uit. Ook dat wordt een weekje genieten. Veliki pozdrav, MiR

 2. Ruud schreef:

  Wat mooi gedaan ADMIN. Wie is ADMIN? Heel goed te zien waar Surduk ligt.
  Ik ga ook de geschiedenis van Surduk vertalen vanuit het cyrillisch. Dan zet ik die ook op de weblog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*