Vrolijk nieuws

Van het nieuws uit Holland word je niet vrolijk. Vastgoedfraude en KwaliteitsInvesteringen. Boeven zijn het. Lopovi zeggen we hier.

De Donau, daar word je vrolijk van

Als jullie ook, net als wij, een beetje zat worden van al dat gegraai om ten koste van anderen miljoenen binnen te roeien, kijk dan maar naar deze foto van de Donau. Hij is vanmorgen genomen en je wordt er gelijk vrolijk van. Prachtig toch?!

Het anker zit muurvast in de modder, maar Rudi ziet kans om het los te krijgen; Api kijkt kwispelstaartend toe

Marija en Rudi zijn beneden om snoek te vangen. Er zijn namelijk lichte aanwijzingen dat ze er aan komen. Bijvoorbeeld dat de lasbuurman eergisteren een flinke heeft gevangen.
Helaas, deze ochtend vangen we er geen een. ‘Maar, zegt Marija, we genieten wel enorm van de energie die de Donau geeft’. Het is heerlijk op en aan het water.

Als je ook niet vrolijk wordt van het gehannes met de euro, en als mede-Europeanen tien jaar op zijn Grieks kunnen liegen dat het gedrukt staat, kijk dan maar naar de foto van het laatste staaltje laswerk van Rudi.

Marija kijkt vrolijk bij haar nieuwe aanwinst een stellingkast van 2.10 meter hoog; daar staan nu haar inmaak-voorraden in en helemaal beneden de 'pittige druivensap-2010'

De stellingkast is klaar! Hij staat sinds gisteren in vol ornaat in de voorraadruimte, de spajs, te pronken.
Gelukkig dat Rudi er op tijd achter is gekomen dat zo’n ding niet in zijn geheel in de spajs kan worden geschoven. Daar is de ruimte te krap voor. Daarom bestaat hij uit drie delen die op elkaar passen.
Daar word je vrolijk van, ja toch?!

En mochten jullie na de Algemene Beschouwingen in de Tweede kamer nog steeds niet vrolijk worden van al dat gehannes om Geert W. in zijn hok te krijgen, dan zeggen wij: kijk maar naar deze recente stookfoto van MiR.
Daar word je toch wel vrolijk van? Ja toch!?

 

Stoken, daar word je vrolijk van, ja toch?!

 

Dit bericht is geplaatst in Klussen, Stoken, Surduk. Bookmark de permalink.

2 Responses to Vrolijk nieuws

 1. Amanda schreef:

  JAAAA, van jullie nieuws…daar wordt een mens echt vrolijk van. En van jullie foto’s erbij. Wilden al die lopovi maar leven zoals jullie. Wat heeft een mens nog meer nodig,
  dan dat en mekaar. Als we allemaal een tikkie minder hebberig zijn, de lopovi natuurlijk HEEL WAT MINDER HEBBERIG, dan kan iedereen wereldwijd het beter hebben en gelukkig zijn. Zucht.
  Misschien moet ik de Nederlandse lopovi maar eens naar Surduk sturen……..???
  Leuk nieuw format??
  xxx

  • MiR za Amanda schreef:

   Heel fijn dat je vrolijk wordt van het lezen van het bericht Vrolijk Nieuws en van de actie-foto’s. Misschien een staatsonderneming oprichten, een heropvoedingsinstituut voor die lopovi/die boeven? Want als ze hier bij ons in Surduk in de leer komen, dan moet ik vast en zeker mijn zakgeld verbergen. Die graaiers hebben gewoon een verkeerde chip in hun kop …xx MiR

Reacties zijn gesloten.