Welkom terug

Welkom trouwe lezers van Groeten uit Surduk!

Jullie zijn weer terug op de vertrouwde website Groeten uit Surduk. We hebben alle posts [berichten] van de tijdelijke website er nu ook in verwerkt.  Maar nog niet de comments [berichten en reacties]. Dat gebeurt de komende tijd. Daar gaat ie dan, omwille van de geschiedenis:

“Je bent nu op de tijdelijke website van “Groeten uit Surduk”.
Onze lieve webmaster sluit zich zo’n twee weken in een tent op. Om een technische storing te verhelpen en de vertrouwde website weer online te krijgen.
Dus nog even geduld.

Groetjes, pozdravi,
van
Marija i Rudi

Als je de Ctrl-toets vasthoudt en dan de + toets indrukt op je toetsenbord krijg je grotere letters. Met Ctrl- kleiner.

Je “Reactie” komt pas op de website als wij hem goedkeuren. Sorry, dat kan niet op een andere manier. Dus even geduld, want ons internet valt geregeld uit.”

Bedankt lieve webmaster voor al het werk dat je voor ons hebt gedaan! Kruip nu maar uit je tentje…

Dit bericht is geplaatst in Klussen. Bookmark de permalink.

7 Responses to Welkom terug

 1. LL schreef:

  Hoi hier even een berichtje uit Texel! Morgen ga ik voor een groepje Riblija Corba maken! Ben benieuwd hoe dat smaakt met Noordzee vissen.
  Liefs van EEP

 2. Karin schreef:

  Hoihoi,

  Even een snelle reactie vanaf de camping in Slovenie! Leuke foto´s en verhalen, Rudi. We zullen binnenkort meer tijd nemen om alles even door te lezen. Hopelijk kan je binnenkort op je eigen website verder bloggen…

  Groetjes, Karin en Mark.

  • MiR schreef:

   Ha Karin en Mark, we hebben jullie sms ontvangen; dat jullie gaan hiken in de Alpen. We hopen dat dat in de Franse Alpen is, want daar is het goed weer. In de Oostenrijkse Alpen is het lelijk weer: regen, hagel enzo. Maar jullie letten waarschijnlijk wel op de weersvoorspellingen en/of jullie gaan met een gids. Veel plezier, en leuk hoor om van jullie te horen. Liefs van MiR 🙂

 3. LL schreef:

  Hier Ellen, die met Lufthansa toch nog terug is gekomen (via Munchen). Goede vluchten en een zeer goede kofferservice. We hadden -door vertraging- 10 minuten overstaptijd en die is gehaald, tezamen met de koffer! Super.
  Malev is goedkoop, maar kunnen geen service leveren.
  Liefs,
  LL

 4. Nadin schreef:

  Ik vlieg altijd met lufthansa, nooit geen problemen mee gehad. Het enige nadeel is dat je wel een tussenstop hebt dus langer onderweg bent.
  Maarja liever wat langer onderweg dan koffers die kwijtraken en vluchten die worden geannuleerd.

 5. Ank schreef:

  Lieve Marijke, een leuke foto waar je lekker zit te smikkelen, jammer dat ik niet mee kan smullen. Weblog geeft raadsels, welke vrienden, wie zitten in die auto, niet las en riti, of is dat hun auto? Een vraag, als al die vliegmy’s niet deugen hoe dan wel bij jullie te geraken? of gewoon meedoen met de russische roulette? Maar heel fijn dat de meiden en hun gelieven toch weer goed in Nederland zijn geraakt! Hier is alles okee, kusjes van Ank

  • MiR schreef:

   Ha Ank, we beheersen de nieuwe weblog nog niet helemaal. Maar er staat nu tekst bij de foto’s, zodat je niet langer in het onzekere blijft over wie er nou aan het vertrekken zijn uit Surduk. xx van MiR

Reacties zijn gesloten.