Wild Varkentje

Elke laatste woensdag in de maand repeteert Rudi met v/h Hotclub 88 Rotterdam. De harde kern van de band die sinds een paar maanden gastvrij onderdak vindt in de bedrijfskeuken van Emma Cultuur uit Bergschenhoek. Telers van gele paprika’s. Een groep lieve muziek-mannen, zoals Marija zegt

Pakketje1web

Wat zou daar nou inzitten?

Sil op banjo en gitaar, Jan op drums, Ger op jazzgitaar en Ron op bas. En natuurlijk vriend Peti B op slaggitaar. Rudi als gast op keyboard.

Maar sinds dat apparaat thuis met allerlei kabels is verbonden met de computer neemt hij hem niet meer mee naar de repetities. Veel te veel gedoe om die spaghetti-kabels eerst te ontmantelen en daarna weer aan te sluiten. Hij is veel te blij dat alles werkt. Dus gaat de melodica mee of melodion zoals deze blaaspiano ook wel wordt genoemd.

Een Wild Varken wijntje!

Een Wild Varken wijntje!

In de pauze vraagt een bandlid: ‘je was deze maand toch jarig, Rudi?’ En uit een tas wordt een pakketje getoverd. ‘Voor jou, van ons!

Na afloop van weer een geweldig gezellige repetitie gaan de melodica en het pakketje dat verdacht veel op een fles lijkt, in de rugzak. En dan met het Zundappie op weg naar huis. Dank jullie wel, lieve bandleden. Want dat zijn ze.

Rudi gaat ze missen, want waarschijnlijk zijn hij en Marija de laatste woensdag van maart in Servië. ‘Dan komen we wel met een busje naar Surduk, voor gastoptredens, hoort hij ze nog zeggen.

En het Zundappie? Dat ronkt weer als een wild varkentje sinds de olielekkage in het carter door Kwek-expert is verholpen.
Hvala Hotclub! Hvala KWEK!

KWEK-expert in actie onder Rudi's Dappie

KWEK-expert in actie onder Rudi’s Dappie

Dit bericht is geplaatst in Holland. Bookmark de permalink.