Gezocht: bassist, violist, blazer, zanger(es)

De laatste woensdagmiddag van de maand. Dat is muziek maken. De eerste keer dat v/h Hotclub 88 Rotterdam het zonder Ted moet stellen.
Gaan we door en waar gaan we oefenen? Iedereen wil verder en we vinden oefenruimte in muzikantencentrum Dynamo. Rotterdam-Zuid.
Leuk geregeld, Rudi. En dat blijkt ook zo te zijn. Een heel ontspannen sfeer, daar boven de moskee.

We oefenen zelfs de week daarna ook. In een buurthuis. Aan de rivier de Rotte. En volgende week in een kas, in het Westland.

Als een bassist wil meedoen, heel graag. Als een blazer wil meedoen, ook heel graag. En wil je jazz standards zingen, ook heel graag. Laat het ons weten

Een impressie van de oefenruimte Dynamo. De drummer hoeft deze keer alleen maar zijn drumsticks in zijn binnenzak te steken. Verder staan er een PA-installatie met mixer en een paar gitaarversterkers.
Rudi maakt de foto’s, dus die is niet in beeld. En zijn keyboard dus ook niet.

Lady Be Good, The Sheik of Araby, Dinah, Bye Bye Blues, All of Me, How Insensitive en nog veel meer jazz-standards spelen we. Vooral in uptempo. Ongecompliceerd. Lekker musiceren met een stel lieve mannen, zoals Marija zegt.

Dynamo1webDynamo2webDynamo3web

DynamoMielweb

Ergens in Rotterdam wordt dit lieve talentje al voorbereid op een mogelijk vernieuwde ‘Hotclub Rotterdam’. Rudi weet er meer van, want het is zijn kleindochter. Met een gitaartje dat zojuist door oma Marija gered is van een roemloos einde in een vuilniswagen

Dit bericht is geplaatst in Holland. Bookmark de permalink.